Inte ens Malta ville ha honom

Kevin Borg - vinnare av Idol 2008.



Det känns lite unket va? En mindre vacker (läs: ful) maltes som tydligen har medverkat i Maltas motsvarighet till Melodifestivalen två gånger. Jag vet inte jag, är man inte ens bra nog att vinna Maltas uttagning till Eurovision Song Contest kan man väl inte riktigt...ha "det", eller?. Hur många någorlunda kvalificerade motståndare kan han ha haft i denna tävling? En? Två?

Faktum är att hela Idolkonceptet känns lite unket och förlegat. Hur stort förråd av halvdanna sångare utan förmågan att varken skriva låtar eller lyckas på egen hand kan detta lilla land egentligen ha? Förmodligen en hel jävla massa. 

Idolkarusellen drar väl igång nästa år med (money, money, money) och för nästa generation av Johan Palmare och Kevin Borgare är det nog dags att börja finslipa de där speciellt falskt klingande tonerna och det där extra falska leendet. För det är ju just s å å å å jävla roligt att vara med i Idol. Och säkert lika jävla roligt om två år när man sitter där som en förbittrad och bortglömd föredetting. Man var ju trots allt med i Sveriges, typ, femte mest popluära tv-program efter giganterna På Spåret och Så Ska Det Låta (ni vet de där fräscha, nytänkande programmen som SVT bjuder på). Och Idol-juryn sa ju faktiskt att jag var bra. Ja, det tror fan det.


Vinnare av Malta Song For Europe 2006


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/idol2008/article3986163.ab

Kommentarer
Postat av: Stefan

Tyckte INTE han skulle vunnnit

2008-12-13 @ 11:59:27
URL: http://stefanweei.blogg.se/
Postat av: ERIK

blä på kevin! :P

2008-12-17 @ 15:36:59
URL: http://eerikandersson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Heja Kevin! GO KEVIN, GO!

2009-04-02 @ 12:20:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0